John Yianni, CEO van CryoTherapeutics

CryoTherapeutics, dat focust op de ontwikkeling en (vroeg) vermarkting van cryotherapiesystemen, heeft 12,3 miljoen euro aan bijkomende financiering ontvangen. Het geld zal gebruikt worden om een nieuwe klinische studie te starten en de ontwikkeling van de volgende generatie cryotherapiesysteem voor commercieel gebruik te ondersteunen.

CryoTherapeutics engageert zich daarnaast om het rijke lokale ecosysteem aan talent in het Waalse Gewest aan te boren om via gerichte onboarding samen aan nieuwe technologie te werken.

Deelnemers aan de financiering waren de publieke investeerder Noshaq, bestaande investeerders (onder meer Peppermint Venture Partners, NRW.Bank, Creathor Ventures, High-Tech Gruenderfonds, KfW enGetz) en nieuwe investeerder Yellowstone Holding. Vooral die laatste biedt het bedrijf nieuwe opportuniteiten

We gaan een zeer opwindende fase in voor ons bedrijf”, aldus John Yianni, CEO van CryoTherapeutics. “Onze nieuwe investeerder Yellowstone zal ons ondersteunen bij de ontwikkeling van onze activiteiten en aanwezigheid op de Aziatisch-Pacifische markten, waar zij over een aanzienlijke infrastructuur beschikken.”