Rika Coppens, CEO van House of HR

Het West-Vlaamse House of HR, één van de Europese koplopers in HR-diensten, bevestigt dat het TMI heeft overgenomen, één van de grootste Nederlandse rekruteringsspecialisten binnen healthcare dat zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft en verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten helpt aan een baan in binnen- of buitenland.

House of HR had recent nog maar het Duitse SOLCOM overgenomen, gespecialiseerd in IT en engineering. 2022 kan voor de sterk groeiende uitzendgroep uit Roeselare met andere woorden niet beter beginnen. House of HR, dat met een omzet van 2,2 miljard euro samen met Randstad tot de grootste uitzendorganisaties van België behoort, wil TMI helpen een grote Europese speler te worden.

“Met de overname van het Duitse SOLCOM konden we onze ambities op het gebied van IT-recruitment waarmaken”, aldus Rika Coppens, CEO van House of HR. “Nu geeft de overname van TMI ons een solide basis om verder te gaan in de Nederlandse markt van health care staffing en rekrutering.”

“Wat meer is, de financiële markten staan volledig achter ons”, vult CFO Andres Cano aan. “Die uitgesproken interesse van investeerders helpt ons om in de komende maanden onze strategie verder uit te voeren en zowel organisch als via M&A te groeien.”