Jeroom Snelders

Jeroom Snelders, beter bekend onder zijn artiestennaam Jeroom, veilt voor het een selectie van zijn (originele) werken op Catawiki, Europa’s toonaangevende online veilingplatform voor bijzondere objecten. Kopers ontvangen niet alleen een unieke fysieke print, maar ook een NFT van het werk in kwestie. Voor die NFT’s wordt samengewerkt met de Belgische blockchain-technologieprovider Venly, intussen goed voor 2,5 miljoen eindgebruikers.

“Het is de eerste keer in 45 jaar dat mijn originele werken te koop zijn. Dit betekent dat mijn fans 45 jaar de tijd hebben gehad om te sparen”, zegt Jeroom met een kwinkslag.

“Strips en Comic Art zijn altijd de grootste passies van onze oprichters geweest en zijn onlosmakelijk verboden met het DNA van Catawiki”, aldus Frank Pon, VP Collectables bij Catawiki. “Sinds de start van de pandemie hebben mensen hun liefde voor deze categorie herontdekt en dat vertaalt zich ook in onze verkoopcijfers: de verkoop van strips en Comic Art is sindsdien met meer dan 50 procent gestegen.